به نقل از : پيام فدايي ، ارگان چريکهای فدايي خلق ايران

شماره 100 ، شهریور و مهر ماه 1386 

 

نادرثانی

 

کشتار کودکان، یکی از نتایج ناگزیر اشغال افغانستان!


چندی پيش موسسه آمريکايی سنجش افکار عمومی مرکز تحقيقات پيو" Pew Research Center " آماری را که با مراجعه به مردم در ۲۷ کشور جهان در مورد اوضاع افغانستان تهيه کرده است منتشر نمود. به موجب اين گزارش ۶۳ درصد از مردم سوئد معتقدند که حمله به افغانستان و اشغال اين کشور کاری نادرست بوده و تنها ۱۴ درصد از اين حمله دفاع می‌کنند. بر اساس اين آمار گيری ۴۵ درصد سوال شوندگان معتقدند که نيروهای ايالات متحده و ساير کشورها (سوئد هم يکی از کشورهايی است که در اين اشغال شرکت دارد) بايد هر چه زودتر افغانستان را ترک کنند و ۳۴ درصد معتقدند که نيروهای نظامی اين کشور ها بايد تا آرام شدن اوضاع در افغانستان در اين کشور باقی بمانند. سخت‌ترين مخالفت در مقابل اين اشغال از فلسطين به گوش می‌خورد. به موجب آرای ارائه‌شده در اين نظرسنجی ۸۹ درصد از فلسطينی‌ها (مردمی که خود طعم اشغال را هر روز با گوشت وپوست خود حس می‌کنند) معتقدند که نيروهای اشغالگر بايد هر چه زودتر افغانستان را ترک کنند و تنها ۳ درصد معتقدند که نيروها خارجی ضروری است که تا آرام شدن کشور در آنجا بمانند. مردم پاکستان و آرژانتين نيز نظری همسان توده‌های فلسطينی داشته و تنها ۳ درصد از آنان خواهان حضور طولانی‌تر نيروهای متجاوز بوده‌اند.بر عکس اين کشور ها در ايالات متحده آمريکا، انگلستان، اسرائيل، غنا، کنيا و نيجريه تعداد افرادی که معتقدند نيروها ی خارجی بايد مدت بيشتری در افغانستان بمانند بيشتر از تعداد افرادی بوده که خواهان خروج سريع و بدون قيد و شرط متجاوزان از افغانستان می‌باشند.

 

مسئله اشغال افغانستان و ضرورت خروج نيرو های اشغالگر در شرايطی هر روز با وسعت بيشتری در ميان مردم جهان مطرح می شود که  به دنبال شدت يابی کشتار مردم بيگناه افغانستان بوسيله ارتش امريکا "حميد کرازی"، کارگزارمعلوم الحال آمريکائيها در اين کشور  اعتراف نمود  که نيروهای ايالات متحده آمريکا و ناتو در افغانستان در خلال ۱۰ روز (در ماه ژوئيه)حداقل ۹۰ نفراز شهروندان اين کشور را به قتل رسانده‌اند.

 

اين امر که کرازی با لحنی شديد از آنچه اربابانش انجام داده اند به شکايت بر خاسته خود از اين واقعيت ناشی می شود که کرازی خوب می‌داند که در صورت سکوت، ديگر قادر به هيچ گونه فريبکاری در مقابل  مردم افغانستان نخواهد بود . جالب است که هنوز اين گله گذاری تمام نشده بود (يعنی تنها ده روز پس از سخنان کرازی)، بار ديگر و در حمله نظامی ديگری در استان "هیلمان"، در جنوب افغانستان ، يورشی که به وسيله سربازان انگليسی به انجام رسيد تعداد زيادی از غيرنظاميان افغانی (که کودکان بخش بزرگی از آنان را تشکيل می‌دادند) جان خود را از دست دادند. از آنجا که " هيچ پرچمی آنقدر بزرگ نيست که بتواند شرم کشتن کودکان را بپوشاند."( هاوارد زين)

 

خشم و نفرت از کشتار کودکان آنچنان بالا گرفت که حتی دولت دست نشانده نيز قادر به لاپوشانی آن نشد. اعتراض مردم افغانستان نسبت به اين جنايات آنچنان بالا گرفته که حتی"وليد خان" يکی از نمايندگان دست‌نشانده اين استان در مجلس افغانستان در طی گفتگويی با يکی از خبرنگاران روزنامه واشنگتن پست "Washington Post" نسبت به امکان شورش مردم هشدار داد و گفت : "بيش از ۱۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند اما هيچيک از آنان از طالبان نبودند. فاصله طالبان از اينجا بسيار زياد است. مردم از دولت راضی نيستند .چنين کشتاری موجب خواهد شد که مردم بر عليه دولت شورش کنند." اين جنايات آنچنان خشم مردم را برانگيخته ، يکی از بستگان پادشاه سابق افغانستان و يکی از تجار بانفوذ اين کشوربه نام "عبدالعـلـی سراج" نيز در مصاحبه‌ای با تلويزيون "الجزيره" در رابطه با اقدامات جنايتکارانه ارتشهای متجاوز گفت: "آنها (منظور نيروهای اشغالگر است) انسانها را در نيمه‌شب از خانه‌هايشان بيرون می‌کشند، روستاها را بمباران می‌کنند، انسانها را به قتل می‌رسانند و بعد می‌گويند "آه! ببخشيد! اشتباه شد!" و چنين جلوه می دهند که اين قتلها مسائلـی جانبی و بی‌اهميت می باشد. آنها به بزرگترها احترام نمی‌گذارند. ...... وقتی آدم اين چيزها را می‌بيند، وقتی آنها يکی پس از ديگری قوانين مورد قبول خودشان رازير پا می گذارند، در تعجب می‌مانم که چرا هنوز مردم افغانستان بر عليه متحدين اعلام جهاد نکرده‌اند."

 

 

بازگشت به صفحه اصلی

http:/www.siahkal.com