به نقل از : 19 بهمن ، نشریه سیاسی - خبری چريکهای فدايي خلق ايران

شماره 78    15 اردیبهشت ماه 1388

 

گوشه دیگری از روابط پنهانی دولت بوش با جمهوری اسلامی

 

اخیرا اظهارات وزیر خارجه دولت سوئیس (دولت "حافظ منافع آمریکا در ایران") در مورد ابعاد روابط پنهانی بین دولت آمریکا با جمهوری اسلامی در دوره بوش بار دیگر پته تبلیغات فریبکارانه دولت های آمریکا و جمهوری اسلامی در مورد عدم وجود هر گونه رابطه بویژه در دوران بوش در بین آنها را روی آب انداخت.  "میشلن کالمی ری" وزیر خارجه سوئیس در مورد روابط بین آمریکا و جمهوری اسلامی گفت که خودش " سال هاست که در جریان  ملاقات های غیر رسمی ایرانیان با همتایان آمریکایی شان  در سویس قرار دارد اما وی نقش فعالی در این گفتگوها نداشته و فقط از انجام آن مطلع بوده است." وی همچنین اضافه کرد که " شهر ژنو سال هاست که میزبان ملاقات های غیر رسمی آکادمیسین ها و کارشناسان ایرانی با همتایان آمریکایی خود است".

 

در هفته های اخیر، بدنبال تغییراتی که در لحن دولت اوباما در ارتباط با چگونگی سیاست دولت آمریکا در قبال جمهوری اسلامی صورت گرفته، رسانه های خبری غرب و جمهوری اسلامی به انتشار اخباری راجع به یک سری "دیدارهای رسمی" و "غیر رسمی" بین مقامات مختلف دو دولت پرداخته اند.  این حقیقتی ست که تغییرات در لحن دولت اوباما و شیوه برخورد ظاهری دولت امریکا با جمهوری اسلامی بیانگر فاصله گیری سیاست های جدید امریکا از سیاست های دولت بوش می باشد. با این حال هرگز نباید فراموش کرد که نه فقط رژیم جمهوری اسلامی از همان ابتدا با حمایت آشکار امپریالیستها و در راس آنها امپریالیسم آمریکا به قدرت رسید بلکه  سیاستهای داخلی و خارجی این حکومت در تمام طول سی سال اخیر در خدمت پیشبرد منافع امپریالیست ها و از جمله امپریالیسم آمریکا قرار داشته است. این واقعیت را می توان در جریان سرکوب انقلاب ضد امپریالیستی سالهای 57-56، در جریان جنگ امپریالیستی ایران و عراق و سرازیر کردن میلیاردها دلار به جیب انحصارات امپریالیستی،در جریان پیشبرد خط انحصارات بین المللی و قدرتهای جهانی در بازارهای بین المللی نفت و گاز ، در جریان افتضاح ایران-کنترا، در جریان سرکوب بلاوقفه جنبش ضد امپریالیستی- دمکراتیک کارگران و خلقهای تحت ستم و قتل عام کمونیستها و مبارزین در سه دهه گذشته، در جریان پیشبرد سیاست های امپریالیستی در لبنان و فلسطین و .... مشاهده کرد. در نتیجه میزان دیدارهای پنهانی و غیر پنهانی، رسمی و غیر رسمی و  افشای هر از چند گاه گوشه ای از آنها  تغییری در ماهیت روابط عمیق بین این رژیم با اربابان امپریالیستش نمی دهد.

 

شایان ذکر است که یکی از روزنامه های سوئیسی بنام "لاتمپه" نیز اخیرا با چاپ گزارشی از "دیدارهای محرمانه" مقامات آمریکایی و جمهوری اسلامی در سالهای دوره زمامداری بوش تاکید کرده که تا کنون و در چارچوب این گفتگوها بیش از 400 نفر از آکادمیسین ها و نخبگان ایرانی  به ژنو سفر کرده اند ،اما "اسامی" آنها بدلیل آنکه ممکن است در ایران با "مشکلاتی"!! روبرو شوند اعلام نشده است.

 

بازگشت به صفحه اصلی

http:/www.siahkal.com