به نقل از : 19 بهمن ، نشریه سیاسی - خبری چريکهای فدايي خلق ايران

شماره 78    15 اردیبهشت ماه 1388

نقش جمهوری اسلامی در رونق بازارهای تسلیحاتی خاورمیانه

دولت امارات متحده عربی در سالهای 2008-2004 به سومین وارد کننده بزرگ سلاح در سراسر جهان تبدیل شده است. این گزارش از سوی مرکزی موسوم به "صلح استکهلم" منتشر شده و در آن اضافه گردیده که دولت امارات در طول سالهای نامبره 6 درصد کل واردات سلاح در سطح جهانی را به خود اختصاص داده است. این در حالی ست که حتی کودن ترین متخصصین و کارشناسان نظامی نمی توانند این واقعیت را انکار سازند که ارتش دولتی در قد و قواره امارات نه ظرفیت و نه توان و تخصص استفاده از میلیاردها دلار ادوات نظامی صادر شده از سوی امپریالیستها را دارد و همانطور که در تجربه اشغال کویت توسط ارتش عراق در جنگ اول خلیج نشان داده شد ارتش کویت برغم مجهز بودن به پیشرفته ترین سلاح ها در مقابل نیروی نظامی عراق راهی جز فرار و هزیمت نداشت و تمامی آن سلاح ها بدون استفاده بدست دولت عراق افتاد.

واردات جنون آسای اسلحه توسط دولت هایی نظیر امارات با توجه به وابستگی تا مغز استخوان این امیر نشین به امپریالیستها نشان می دهد که اصولا صدور سلاح های مرگبار و گسترش فضای جنگی و میلیتاریسم یکی از سیاستهای ضد خلقی دولتهای امپریالیستی و در راس آنها امپریالیسم آمریکا در سطح بین المللی ست.

امپریالیستها با کمک مرتجعین و رژیمهای وابسته با دامن زدن به فضای جنگی و ایجاد و گسترش مناطق بحران نه تنها سالانه میلیاردها دلار سلاح به دولتهای وابسته و ضد خلقی می فروشند بلکه با افزودن به یال و کوپال ارتشهای ضد خلقی، ماشین جنگی دولتهای ضد مردمی بر علیه کارگران و توده های ستمدیده و جنبشهای انقلابی آنان را هر چه بیشتر تجهیز می کنند.  

در چارچوب همین سیاست است که ما شاهدیم خاورمیانه به مثابه یکی از منابع بزرگ انرژی و ثروتهای طبیعی در دهه های اخیر با سرعتی چشمگیر در نتیجه ورود بی رویه سلاح و ادوات نظامی و تشکیل ارتشهای تا بن دندان مسلح به آخرین ماشین ها و تکنیکهای نظامی در حقیقت  به یک انبار باروت تبدیل شده و در پرتو  سیاستهای امپریالیستی جهانخواران در هر مقطع در گوشه ای از آن آتش یک جنگ ارتجاعی بر علیه کارگران و خلقهای ستمدیده آن شعله ور شده است. 8 سال جنگ ارتجاعی ایران و عراق، هجوم ارتش رژیم جنایتکار صدام حسین و اشغال کویت که بهانه بزرگترین لشکرکشی امپریالیستها بعد از جنگ جهانی دوم به خاورمیانه را فراهم نمود، برخوردهای نظامی گاه و بیگاه عربستان و یمن و بالاخره اشغال عراق به بهانه محو خطر رژیم صدام حسین و ارتش ضد خلقی آن که توسط خود امپریالیستها مسلح شده بود همه و همه نمونه هایی هستند که نشان می دهند تشدید میلیتاریسم و تجارت هر چه وسیعتر سلاح  توسط امپریالیستها به بهای کشتار توده های تحت ستم چه منابع سرشار از سودی را برای قدرتهای امپریالیستی و بویژه جناحهای جنگ طلب آن فراهم کرده اند. 

در ادامه گزارش مرکز صلح در استکهلم راجع به حجم فزاینده تجارت سلاح و سهم کشورهای خاورمیانه در آن آمده است که " صادرات سلاح به کشورهای خاورمیانه در بین سالهای 2004 تا 2008 بیش از 38 درصد رشد داشته" و در حقیقت در این سالها خاورمیانه به محل انبار بیش از یک سوم کل سلاح های فروخته شده توسط امپریالیستها بدل گشته است. مبادلات نظامی جهان نيز در سالهای 2004 تا 2008 بيش از 21 درصد بيشتر از چهار سال پیش از آن بوده است.

مطالعه این آمار بویژه در ارتباط با خاورمیانه از جنبه دیگر روشنگر سرسپردگی و نقش ضد خلقی است که رژیم وابسته به امپریالیسم جمهوری اسلامی با کمک اربابان جهانی اش با ظاهر شدن در هیبت یک رژیم " بنیاد گرای اسلامی" با هدف "صدورانقلاب اسلامی" و ... در منطقه ایفا می کند. وجود این رژیم  با شعارهای تند باصطلاح ضد امپریالیستی و ضد صهیونیستی اش به مثابه  یک "تهدید" برای "صلح" و "آرامش" و "موجودیت" دولتهای منطقه سیل صدور سلاح های امپریالیستی به کشورهای منطقه و حتی خارج از آن را برای امپریالیستها و مرتجعین توجیه پذیر می سازد. تا جایی که در پرتو ایفای این نقش ضد خلقی توسط جمهوری اسلامی برای امپریالیستها در سطح منطقه است که  ما شاهدیم که در سالهای اخیر و به موازات بالا گرفتن جنجال اتمی رژیم، امپریالیستها حتی در حال آماده سازی زمینه برای صدور فن آوری غنی سازی اورانيوم  و ایجاد رقابت برای واردات نيروگاه های هسته ای و دستیابی به انرژی هسته ای در میان کشورهای خاورمیانه هستند؛ و تا کنون قرار دادهای مهمی با عربستان ،امارات و بحرين در اين زمينه بسته اند.

 

بازگشت به صفحه اصلی

http:/www.siahkal.com