به نقل از : پیام فدایی ، ارگان چریکهای فدایی خلق ایران

شماره 187 ، دی ماه 1393

 

رسوائی افشای تسلیح سیستماتیک داعش توسط ارتش آمریکا !

 

گزارشات منتشره در هفته های اخیر از تداوم کمک های تسلیحاتی دولت آمریکا و نیروهای ائتلاف به مزدوران داعش در جبهه های جنگ در عراق و سوریه خبر می دهند.  مطابق این گزارشات که از سوی منابع خبری مختلف انتشار یافته، هواپیماها و هلی کوپترهای آمریکایی به طور سیستماتیک بسته های تسلیحاتی و غذایی را به نیروهای محاصره شده داعش در جبهه های جنگ می رسانند و به این ترتیب به طولانی تر شدن جنگ و عدم شکست قطعی مزدوران داعش آشکارا کمک می کنند. چند نمونه از این گزارشات به شرح زیر می باشند:

 

در تاریخ 2 آبان ماه امسال ، شبکه خبری "العالم" از قول یک نماینده مجلس عراق به نام "ستار غانم" فاش کرد که هواپیماهای آمریکایی چند محموله تسلیحاتی را از هوا برای نیروهای محاصره شده داعش در منطقه جلولا در استان دیاله عراق پرتاب کرده اند.  به گزارش همین خبرگزاری، یک هفته قبل از این حادثه نیروهای آمریکایی به همین شیوه محموله های حاوی تسلیحات و امکانات درمانی و سایر تجهیزات را در شمال سوریه بر فراز شهر عین العرب برای داعش به زمین انداخته اند و در واکنش به اعتراضات مقامات رسمی و افکار عمومی، "پنتاگون" وعده "تحقیق" در مورد این مساله را داده و از آن به عنوان "اشتباه" نام برده است. ویدیوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی دریافت این محموله ها که از جمله حاوی گلوله های آر پی جی و نارنجک (که در جنگ های جاری خانه به خانه و هدف های نزدیک به هم ، بسیار مصرف می شود) بوده اند توسط داعش را تایید می کنند. اسناد و تصاویر انتشار یافته در این زمینه همچنین نشان می دهند که چگونه در اثر این کمک های "اشتباهی" برخی مزدوران داعش به موشک های بسیار پیشرفته موسوم به "تاو" که سلاح اختصاصی ارتش آمریکاست و نقش بزرگی در توازن قوا در جبهه های جنگ به نفع داعش ایفا می کنند، مجهز شده اند. در این زمینه می توان به مورد تسلیح مزدوران گروه های اسلامی افغان توسط آمریکا که در دهه 80 با دولت افغانستان و ارتش متجاوز روسیه در حال نبرد بودند اشاره کرد. در آن زمان نیز دولت آمریکا با تجهیز گروه های اسلامی به موشک های زمین به هوای نفر بر (دوش پرتاب) موسوم به "استینگر" که بر علیه هلی کوپترها و هواپیماهای دولت افغانستان و ارتش روسیه به کار گرفته می شدند، قدرت بزرگی در اختیار دار و دسته های مزدور موسوم به "مجاهدین افغان" قرار داد.

 

در ارتباط با تسلیح داعش توسط ارتش آمریکا در هفته های اخیر، به گزارش پایگاه خبری "سومریه نیوز" یکی دیگر از نمایندگان مجلس عراق به نام "عواد العوادی" ضمن تایید کمک های تسلیحاتی آمریکا و متحدین به داعش در جبهه های جنگ و مناطق تحت کنترل داعش ، اضافه کرده که نیروهای آمریکایی برای "چندمین" بار است که اقدام به تامین اسلحه و مهمات و سایر امکانات برای داعش در مناطقی نظیر "تلعفر"،  "سنجار" و "بلد" کرده اند. تنها در یکی از این موارد بنا به اظهارات فرماندار "بلد" هواپیماهای آمریکایی ، تسلیحات در اختیار نیروهای داعش قرار داده اند آن هم درست در زمانی که داعشیان مستقر در این منطقه  توسط نیروهای ضد داعش در حالت محاصره و شکست قرار داشته اند.

از سوی دیگر فرماندهان نیروهای عراقی که در جنگ با داعش درگیرند نیز اخبار مربوط به کمک های آمریکا به نیروهای داعش را تایید کرده و از جمله به گزارش خبرگزاری "العهد"، یکی از این فرماندهان به نام "قاسم مصلح" از فرود هواپیماهای آمریکایی در منطقه "یثرب" و تخلیه بشکه های حاوی تجهیزات نظامی برای نیروهای داعش خبر داده است. همین فرماندهان در گزارش های مکرر اعلام کرده اند که در پناهگاه ها و مناطقی که تحت کنترل داعش بوده و سپس به تسخیر آنان درآمده ، تجهیزات لجستیکی و امکانات ارسالی از عربستان سعودی و قطر نگاهداری می شده است.

 

سرانجام در روزهای اخیر با انتشار گزارشی از سوی "کمیته امنیت و دفاع" مجلس عراق که در آن از جمله به اطلاعات "کمیسیون امنیت شورای استان صلاح الدین" رجوع داده شده ، روشن گشته که نیروهای داعش توانسته اند با کمک "هواپیماهای ناشناس" در استان صلاح الدین و مناطق جنوب شرق تکریت از هوا سلاح و تجهیزات جنگی بدست بیاورند. این در حالی ست که در هفته های اخیر مواضع داعشی ها در این مناطق نیز از سوی نیروهای ارتش عراق و متحدانش زیر فشار قرار گرفته بودند.

 

گستردگی انتشار این اخبار بالاخره خشم و واکنش مقامات رسمی دولت عراق که خود با حمایت و پشتیبانی آمریکا بر سر کارند را نیز در آورد، تا جایی که به دنبال گزارش "کمیته امنیت و دفاع" مجلس عراق نمایندگان پارلمان عراق خواهان "شکایت" وزیر خارجه عراق در سازمان ملل بر علیه آمریکا شده و برخی از این نمایندگان از دولت دست نشانده "حیدر العبادی" خواستار قطع خرید تسلیحات از دولت آمریکا برای ارتش عراق و جایگزینی آن با خرید اسلحه از "سایر کشور ها" شدند. شماری از این نمایندگان در مصاحبه ها و بیانیه های رسمی بر "دروغین" بودن ادعاهای دولت آمریکا مبنی بر "جنگ برای نابودی" داعش تاکید کرده و اعلام کردند که کمک های سیستماتیک به داعش نشان می دهد که برخی کشورها می خواهند که "عراق همچنان در اشغال تروریست های داعش باقی بماند".

 

اخبار فوق تنها گوشه کوچکی از نقش کثیف و ضد خلقی امپریالیسم آمریکا در جنگ عراق و سوریه را افشا می کند و ماهیت این جنگ که با ادعای "نابودی تروریسم" از سوی آمریکا و متحدینش بر پا شده را نشان می دهد. کمک های تسلیحاتی سیستماتیک ارتش آمریکا در میدان های جنگ در عراق و سوریه به داعش سند دیگری ست که نشان می دهد دولت آمریکا با بحران سازی و جنگ افروزی در این منطقه و تلاش برای کنترل و هدایت بحران و طولانی نمودن جنگ جاری در جهت منافع خود، نه در صدد نابودی "تروریسم" بلکه در حال پیشبرد برنامه های ضد انقلابی بزرگ خود در منطقه است. برنامه ای که اساس آن تقویت چرخ های راکد اقتصاد بحران زده سرمایه داری از کانال بحران سازی و راه اندازی جنگ های بی پایان از یک طرف و تلاش برای حفظ و گسترش حضور نظامی در این منطقه، تقویت نژادپرستی و دامن زدن به "جنگ صلیبی" در جهت سرکوب انقلاب و به حاشیه راندن جنبش های انقلابی کارگران و خلق های تحت ستم از طرف دیگر  و بالاخره تهدید منافع قدرت های امپریالیستی رقیب در منطقه می باشد.

 

تقویت جریانات مزدور موسوم به بنیاد گرایان اسلامی در سراسر دنیا توسط امپریالیسم آمریکا و ایجاد و تسلیح و تجهیز مزدوران داعش به مثابه آخرین تولیدات ماشین جنگی آمریکا، جلوه کثیف دیگری از پیشبرد چنین پروژه ای توسط بزرگترین کارتل های سرمایه داری و جنگ سالاران جیره خوار آنان است. افشای روز افزون نقش آمریکا در حفظ بقا و تسلیح داعش در بحران این منطقه هم چنین سند ننگ و رسوایی برای تمامی نیروهای سیاسی ای ست که با تبلیغ و ترویج مواضع "رسمی" و ادعاهای مقامات جنگ افروز آمریکایی و متحدانشان در مورد جنگ با "تروریسم" و "بنیاد گرایی اسلامی"، به طور مستقیم و غیر مستقیم به تایید سیاست های ضد خلقی جنگ افروزان جهانی پرداخته و وظیفه روغن کاری چرخ های فرسوده ارابۀ جنگی امپریالیسم بر علیه طبقه کارگر و خلق های تحت ستم را بر عهده گرفته اند.