به نقل از : 19 بهمن ، نشریه سیاسی - خبری چريکهای فدايي خلق ايران

شماره 59 - مهر ماه 1386

 

 

جمهوری اسلامی: رتبه سوم در خودکشی زنان

 

تحت حاکمیت ضد خلقی رژیم جمهوری اسلامی، آمار خودکشی در ایران هر روز در حال افزایش است و در میان قربانیان این پدیده، شمار روز افزون زنانی که اقدام به خودکشی می کنند، چشمگیر است. به گزارش خبرگزاريها بر اساس يک آمار گيری جديد، جمهوری اسلامی بعد از چين و هند مقام سوم را در خودکشی زنان به خود اختصاص داده است.  معمولا آمارهای دولتی در اين زمينه شديدا با واقعيت فاصله دارد به خصوص که خودکشی ار معضلاتی است که خيلی ها حاضر به گزارش آن نيستند.  اما بر اساس  آمار ها و گزارشات دولتی که در ایران انتشار می یابد خودکشی در بین جوانان و دانشجویان و بخصوص دختران رو به افزايش گذاشته است . نتايج تحقیقی که در سال ۱۳۸۳ در بین ۴۵۰ هزار دانشجو انجام گرفته، بيانگر اين واقعيت است که ۱۰درصد از پسران و ۷درصد از دختران انگیزه خودکشی از خود بروز داده اند. بر اساس گزارشات منتشر شده در مطبوعات رژيم  یکی از شایع ترین روش های خودکشی در بین زنان خود سوزی می باشد.

 

خودکشی یک پدیده اجتماعی و از معضلات جامعه کنونی است . عوامل متعددی انسانها را به سوی خود کشی سوق میدهد اما بر مبنای گزارشات متخصصينی که در اين زمينه تلاش کرده اند  اختلافات خانوادگی و ابتلا به افسردگی از مهمترين عوامل مبادرت به خودکشی در ايران هستند. بررسی همين دو مورد نشان می دهد که مشکلات اقتصادی ،يعنی ناتوانی در تامين معيشت خود و خانواده و ترس و نگرانی از یک آینده نامعلوم که بيشتر ازوحشت اخراج و از دست دادن شغل و بيکاری و فقر وفلاکت ناشی می شود از عوامل اصلی افسردگی و  اختلاقات خانوادگی می باشند .

 

وقتيکه بر اساس برخی از گزارشات خود دست اندرکاران دولتی  70 درصد افراد جامعه در زیر خط فقربسر برده و از  نبود آینده ای روشن در رنج اند، در شرايطی که  بیکاری و حقوق های پرداخت نشده به معضل بزرگ مردم رنج ديده تبديل شده است وبه همين دليل بخش بزرگی از  مردم امکان پاسخ گوئی به نياز های خانواده خود را ندارند فساد و دزدی و خودکشی بطور طبيعی بطور روز افزونی گسترش میيابد . در چنین چهار چوبی، اگر قوانین بشدت مردسالارانه و زن ستیز و ضد خلقی جمهوری اسلامی را نیز درنظر بگیریم، آنگاه دلایل رشد خودکشی در ایران بویژه در میان زنان، هرچه بیشتر خود را عیان می سازد.  اين واقعيت بار ديگر دگرگونی کل مناسبات ظالمانه موجود جهت خلاصی از اين معضلات اجتماعی را در مقابل جامعه قرار داده و ضرورت اين تغيير را فرياد می زند.

 

 

بازگشت به صفحه اصلی

http:/www.siahkal.com